Jula 2020

Her er en liten julehilsen fra oss.

Det har vært et travelt og artig år siden oppstarten i april.

På tross av begrensninger på grunn av Covid-19 har vi hatt mange trivelige arrangement og treff med bygdafolk i alle aldersgrupper. Vi har hatt godt samarbeid med smittevernlegen, og fått god veiledning med tanke på smittevern. Dette har gjort at vi har kunnet gjennomføre arrangement på en trygg og sikker måte. 

Vi ønsker å ha et godt samarbeid med lag, foreninger og andre frivillige i bygda, og allerede, på tross av korona, har vi opplevd mye godt samarbeid.  Vi er så heldige at vi også har ungdommer som gjerne er med og hjelper til. Alt dette betyr svært mye, for vi er avhengig av frivilligheten for å få til aktiviteter og ulike arrangement. Også for de frivillige selv kan det være godt å kjenne seg til nytte - å kunne bidra! Det er så godt når frivillige forteller at det å bidra betyr noe for dem selv også, det å kjenne seg til nytte, at man gjør noe positivt for andre. 

Vi har fått tildelt prosjektmidler til flere tiltak. Noen er gjennomført i år, og noen skal gjennomføres neste år. 

  • Gjensidigestiftelsen gav oss prosjektmidler til aktivitetstiltak for ungdom i sommer. Dette resulterte i kanokurs, strandhogg på Zarinatangen og villmarkstur til Orelva. Samarbeidspartnere var Gjensidigestiftelsen, frivillige fra Røyrvik jeger- og fiskeforening, Røyrvik fjellstyre, Røyrvik kommune og Røyrvik idrettsforening.
  • Trøndelag fylkeskommune bevilget penger til opprettelse av utstyrssentral i Røyrvik, og målet er å få det på plass til påske 2021. Dette er et samarbeid mellom Røyrvik frivilligsentral, Røyrvik kommune, Trøndelag fylkeskommune, Røyrvik fjellstyre og Røyrvik idrettsforening.
  • Kulturtanken har bevilget penger til Kunstfestival for barn og ungdom i Røyrvik våren 2021. Dette er et samarbeid mellom Kulturtanken, frivilligsentralen og Røyrvik kommune.

Frivilligsentralen er samarbeidspartner til helse- og omsorgsetaten i Røyrvik på aktivitetsprosjekt for eldre som bor på institusjon og hjemme. Dette er et samarbeidsområde som vi vil bruke tid på også i 2021, der vi håper å få til mye bra. 

Tusen takk til våre samarbeidspartnere og alle dere som har stilt opp på ulike oppdrag.

 Uten dere hadde det ikke blitt noe av.

Vi ønsker alle en riktig god jul og godt nyttår, 

og håper på mange gode fellesopplevelser i 2021.

2024 © Røyrvik Frivilligsentral