Vil du låne deg utstyr?

Røyrvik utstyrssentral åpnes onsdag 24.mars

Vi gleder oss sånn til å gi alle innbyggere i Røyrvik, og tilreisende et tilbud om å låne/leie utstyr fra vår nye utstyrssentral. 

Utstyrssentralen i Røyrvik er som et bibliotek. Her kan barn og ungdommer som er innbygger i Røyrvik kommune låne sport- og friluftsutstyr helt gratis. Voksne og tilreisende må betale etter de satser vi har satt. 
Sentralen har mye utstyr, for alle sesonger. Vi vil hele tiden jobbe for å  kunne tilby utstyr etter årstid og aktiviteter. 

La ikke mangelen på eksempelvis telt, kano, ski eller pulk begrense deg for å få en minnerik opplevelse, og en fin tur her i Røyrvik.

Ta kontakt med oss om du trenger hjelp til å logge deg inn. 
OBS! Vi jobber med å få lagt inn alt utstyret  vi kan leie ut i dette programmet, inntil dette er på plass kan du ta kontakt med noen på disse telefonnumrene 90014053, 47815519, eller 48087927  så ordner vi med utlån og utlevering. 

Noe av det utstyret vi kan friste med  foreløpig er:

Langrennski, staver, skisko. Akebrett, Bålpanne, fiskeutstyr, bæremeis, soveposer, sekker, telt, lavvo, turkaffekjele liggeunderlag, sitteunderlag. campingstoler, mm. Legger inn utstyr etterhvert som det kommer inn i garasjen:)

Utstyrssentralens mål er å tilrettelegge så alle innbyggerne i kommunen kan være i mer aktivitet og prøve på nye aktiviteter. 
Vi har spesielt fokus på barn og unge.   

Vi håper du får gode opplevelser gjennom utstyret du låner hos oss. 


2024 © Røyrvik Frivilligsentral