Tirsdag 8 Juni 2021
Kunstfestival i Røyrvik
Workshops både ute og inne - utstilling - vi gleder oss!

Frivilligsentralen fikk innvilget tilskudd på kr 200.000,- fra Kulturtanken til inkludering i kulturliv, et tilskudd til styrking av barn og unges mulighet for å delta på fellesarenaer innen kunst- og kulturaktiviteter. 

I tillegg har vi samarbeid med NTE og Røyrvik kommune. 

Røyrvik skole skal være med på Kunstfestivalen hele uke 23. Flere profesjonelle kunstnere skal lage og skape masse spennende kunst sammen med elevene ei hel uke, både ute og inne.

Ungdom opp til 19 år vil i tillegg få tilbud om å være med på workshop lørdag 12.06. Se egen info om dette.

Målet er å gjennom samarbeid kunne gi alle barn og unge i Røyrvik, uansett kulturell, økonomisk og sosial status, en mulighet til å lære om, oppleve og skape ulike kunstuttrykk i fellesskap og i samarbeid med profesjonelle kunstnere. Målgruppen for Kunstfestivalen er barn i kommunen i alderen 6 - 19 år.

Utstillinger med bidrag både fra profesjonelle kunstnere og elevene vil selvfølgelig bli åpen for alle – se egen plakat!

Våre profesjonelle kunstnere vil henge opp sine bidrag til utstillingen i starten av uken, og den vil være tilgjengelig i bibliotekets åpningstid onsdag 09.06. kl. 12 – 19 i tillegg til lørdag 12.06. (Elevarbeidene kommer opp i løpet av uka).

LES MER OM KUNSTFESTIVALEN OG KUNSTNERNE HER

2024 © Røyrvik Frivilligsentral